Gävle Gospelfestival 2023

Välkommen till en härlig gospelfest i Gävle, en av Sveriges största och äldsta gospelfestivaler!

Tillsammans med Triple & Touch, den sydafrikanska gruppen Star Choir och Gävle Gospels masschoir med 350 sångare under ledning av Anki och Magnus Spångberg, är du välkommen till en helg fylld av medryckande gospel och afrikanska rytmer.

Gävle Gospelfestival 2023 inleds med en digital uppstart, via zoom, kvällen den 11 januari tillsammans med Anki och Magnus.

Repetitionerna i Betlehemskyrkan, Gävle, startar kl. 9.30 lördagen den 11 februari, och vi övar till kl. 18.00. På söndagen förflyttar vi oss till Gävle Konserthus där det hela avslutas med en stor härlig gospelfest.

Anmälan:

Anmälan är nu öppen!

Senast den 15 december behöver vi din anmälan.

Anmälan sker endast individuellt.

Ska din kör betala fakturan, ange körens namn och e-postadress i anmälningsformuläret.

Observera att din anmälan till gospelfestivalen är bindande. Vid avanmälan efter den 11 januari återbetalas deltagaravgiften endast mot läkarintyg

Kostnad: 620 kr per person, inklusive nothäfte som delas ut i Betlehemskyrkan i samband med festivalen. Texter och körstämmor kommer du att kunna ladda ned via en hemsida. Du repeterar in samtliga sånger.

Biljetterna till konserten den 12 februari 2023 släpps den 28 oktober via www.ticketmaster.se och www.gavlekonserthus.se/konserter eller så köper du dina biljetter direkt i Gävle Konserthus biljettkassa.

Projektledare: Anna och Hans Helmerson                          070 – 414 07 19

Bilda: Hasse Spennare                                                                  070 – 330 40 03

Sensus: Ingrid Lonér                                                                      070 – 462 81 44

www.facebook.com/gavlegospel

www.instagram.com/gavlegospel

Arrangör: Gävle Gospel i samarbete med studieförbunden Sensus och Bilda, Gävle Kristna Råd, Betlehemskyrkan, Nöjespoolen samt Gävle Konserthus.